Aserbajdsjanske studenter deltok på sommerskolen ved Universitetet i Oslo

AdminNyheter & ArrangementerLeave a Comment

Hver sommer kommer en delegasjon av aserbajdsjanske studenter til Oslo for å delta den berømte sommerskolen på Universitetet i Oslo (UiO). I år var det ikke unntak heller. Vi synes det er en vidunderlig mulighet for unge aserbajdsjanske studenter til å lære norsk erfaring og formidle den i hjemlandet. De tok ulike kurser som interesserte dem på UiO. Studentutvekslinger har vært sporadiske særlig etter at Quota-programmet sluttet å gi finansiering til aserbajdsjanske studenter for noen år siden. Derfor setter vi stor pris på mulighetene som ISS tilbyr.

Høydepunktet på sommerskolen er naturligvis internasjonal kulturkveld som ble arrangert 27. juli i år. Med støtte fra NAYO, våre flinke studenter ledet av Sevil Abbaslizada, Mirmehdi Aghazada, Aydan Suleymanzada, Ulkar Aliyeva og Janana Ahmadli (Vi takker dem for samarbeidet) kom med infostand om Aserbajdsjan og serverte nasjonale retter til gjestene og sommerskoledeltakerne. Takket være ekte teamwork og besluttsomhet, var det ingen overraskelse for oss å se en av de lengste køene foran Aserbajdsjan-avdelingen blant tallrike representanter fra ulike nasjonaliteter! 😉 Seremonien fortsatte deretter med musikk og dans fra alle verdens hjørner.

Vi ønsker våre studenter lykke til med studier, gleder oss til å møte nye studenter neste år og deler slideshow av bilder fra den internasjonale kulturkvelden (Klikk på bildet om slideshow ikke fungerer).

International Cultural Evening at University of Oslo. 27/07/2018, Oslo, Norway