NAYO-representant i LNU-styret

AdminNyheter & ArrangementerLeave a Comment

Barne- og ungdomstinget (BUT) er en møteplass for alle LNUs medlemsorganisasjoner og LNUs øverste organ. BUT18 ble avholdt 20. og 21. april på Sundvollen hotell, og alle LNUs medlemsorganisasjoner kunne delta med to delegater hver som regel.

Bedre rammevilkår, trygge organisasjoner og ungdomsmedvirkning i fredsprosesser var sentrale temaer under Barne- og ungdomstinget 2018. Men BUT18 var historisk spesielt for NAYO. Første gang i vår historie, Alizamin Jafarli, en representant fra NAYO ble valgt til styret i LNU! Det er bemerkelsesverdig at i mars i år ble en annen representant fra NAYO, Aysu Acar valgt som styremedlem til UngOrg – Barn og ungdomsorganisasjoner i Oslo, som er en viktig plattform for over 50 organisasjoner i Oslo. Gratulerer, NAYO!

 

Her er det nye LNU-styret. Fra venstre: Ann Helen Skaanes, Svend Aspaas, Tor-Martin Torbergsen, Simon Skjerven, Alizamin Jafarli, Anges Skagermo, Benjamin Skiaker Mystad og Hilde Sandvær. Foran står styreleder Rode Hegstad. Isa Isene, Hedda Gudim og Magnus S. Strømseth var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Jarand Ullestad/LNU.

Please follow and like us: