NAYO i Kyiv, Ukraina!

AdminNyheter & ArrangementerLeave a Comment

13.-17. april 2018 tok en norsk delegasjon av barn og ungdomsorganisasjoner en vennlig tur til Ukraina, Kyiv for å bli kjent med det ukrainske sivilsamfunn og finne nye partnere der. Det er vår glede å si at daglig leder Alizamin Jafarli var med på denne turen på vegne av NAYO. Vi ble imponert over ukrainsk ungdoms- og NGO-engasjement til tross for alle vanskeligheter, utfordringer, skepsis for å være ærlig! Vi brukte fem dager på produktive møter med tallrike ukrainske sivilsamfunnsrepresentanter. Vi er så takknemlige for gjestfriheten vist av den norske ambassaden i Kiev, den norske Helsingfors-komité, Ungdomsråd i Ukraina – NYCU, Barnråd i Ukraina, Go Global, Solidaritetsungdom, Reanimation Package of Reforms, Den demokratiske ungdomsalliansen og parlamentsmedlem Serhiy Leshchenko, EU-delegasjon til Ukraina og Jurgis Vilcinskas.

Dessuten var NAYO fornøyd med fruktbare møter med samarbeidspartneren SAMU – Aserbajdsjansk Ungdomsforening i Ukraina. Daglig leder Alizamin Jafarli diskuterte samarbeidsmulighetene i nær fremtid med styrelder Ilhama Allahverdiyeva og ungdomslederne Orkhan Safarov og Konul Aliyeva. Følgelig ble begge sidene enige om å undertegne en samarbeidsavtale for sterkere forbindelser.

Turen ble arrangert av LNU – Norsk Barne- og ungdomsråd som er en paraplyorganisasjon for hundrevis norske barn og ungdomsorganisasjoner. Til slutt ville vi takke prosjektlederne Erik Scheriner Evans og Hilde Sandvær og vår fantastiske norske delegasjon for en fantastisk opplevelse. NAYO oppfordrer norsk ungdom til å benytte seg av mulighetene LNU tilbyr og er klar til å hjelpe med konsultasjon om ønskelig.

 

 

 

 

 

 

 


Please follow and like us: